Sve kategorije

Početna> Oko > O PQWT

O PQWT

                               

Hunan Puqi Institut za opremu za geološka istraživanja i Hunan Puqi Institut za istraživanje vodene sredine osnovani su u maju 2006. godine; Puqi instituti se uglavnom bave istraživanjem i razvojem u sljedećim oblastima: geofizička istraživanja, smanjenje gubitaka u mreži cjevovoda, prevencija i ublažavanje katastrofa, upozorenje na zemljotres, komunikacija koja prodire u zemlju, pametni cjevovod i traženje života.

                               

Poslednjih godina ukupno je stotine miliona juana uloženo u istraživanje i razvoj naučno-istraživačkih projekata i izgradnju timova talenata. Pridržavajući se strateškog cilja "oživljavanja nauke i tehnologije i jačanja talenata", Puqi instituti su sarađivali i uspostavili dugoročnu saradnju sa mnogim nacionalnim naučno-istraživačkim institucijama, fakultetima i univerzitetima, te su poduzeli niz nacionalnih naučno-istraživačkih projekata. Puqi instituti su zajednički uspostavili "13. petogodišnju nacionalnu specijalnu istraživačku i razvojnu bazu za vodu" sa Harbin institutom za tehnologiju; zajednički uspostavili „Bazu za stratešku saradnju u oblasti inovacija u industriji, univerzitetu i istraživanju“ sa Univerzitetom nauke i tehnologije Hunan; uspostaviti “Bazu prakse za industriju, univerzitet i istraživanje” sa Univerzitetom Changsha.istorija

 • Do 2020

  Puqi je proglasio više od 300 nacionalnih patenata i autorskih prava na softver.

 • u 2019

  Puqi je osvojio drugu nagradu Nagrade za nauku i tehnološki napredak provincije Hunan.

 • u 2018

  Puqi je nagrađen kao kompanija koja "podržava ugovore i naglašava kredibilitet" od strane provincije Hunan i gradske vlade Čangša. Puqi proizvodi su izvezeni u 108 zemalja.

 • u 2017

  Osnovan je Puqi Inovacioni fond za industriju-univerzitetsko istraživanje.

 • u 2016

  Puqi je uvršten na CCTV listu brendova.

NAŠ FACTORY

Vruće kategorije