Sve kategorije

Početna> Korisnička podrška > Poslije prodaje

Zdravo, hvala na podršci PQWT trgovini. Želimo da naši proizvodi mogu zadovoljiti vaše zahtjeve. Nadamo se da ćemo uspostaviti dobro prijateljstvo i imati priliku za dugoročnu saradnju. Ako ste zadovoljni našim proizvodima, potvrdite prijem nakon što primite proizvod i dajte nam odlične komentare. Ako niste zadovoljni s nama, kontaktirajte nas na vrijeme, mi ćemo pokušati da ponudimo našu najbolju uslugu nakon prodaje.


Opis garancije

*Pogledajte operativni video i dokument na USB disku

*Upotrijebite traku kako biste izbjegli pad u oštećenje ekrana mašine

*Molimo da korisnik uredno čuva garantni list, ova kartica se može koristiti kao sertifikat za održavanje.

* Problemi s kvalitetom koji ne nastaju umjetnim oštećenjem, jamstveni rok host mašine je 24 mjeseca od datuma kupovine.


Ostali ranjivi dijelovi Detalji o garanciji:

(1) Detektor vode: Mašina domaćin-24 meseca; Kablovi-6 mjeseci; Cooper elektroda i elektroda bar-12 mjeseci; baterija, punjač i remen u poklon delu nisu pokriveni garancijom.

(2) Detektor curenja vode: Mašina domaćin-24 meseca; Slušalice i punjač-1 mjesec; Priključni vod-6 mjeseci; Senzor-12 mjeseci.

" Ukoliko je oprema u garantnom roku, u normalnom korišćenju i održavanju, ima problema sa samim instrumentom, delovima, materijalima i procesnim problemima, nakon tačnog pregleda firma će obezbediti besplatno održavanje. Svaka strana snosi polovinu troškova tereta.


www.pqwtcs.com

www.pqwt-detector.com

Tel: + 86 731 82237112

Mobilni/Wechat/Whatsapp: +86 18817121511

E-pošta: info@pqwtcs.com

Adresa: Puqi zgrada, br. 769 Qingzhuhu Road, Qingzhuhu Street, Kaifu District Changsha, Hunan China, 410000

PQWT (Odjel za postprodajne usluge)


Vruće kategorije