Sve kategorije

Početna> Korisnička podrška > Vijesti

Kina i Afrika se udružuju za bolju budućnost

Vrijeme: 2024-05-11 Hits: 20

2024.Kinesko-afrička konferencija o saradnji i razmjeni promocije ulaganja i trgovine održana je 9. maja u Nairobiju, Kenija.

slika 1

Istraživački institut PQWT pojavio se na izložbi sa mnogim proizvodima kao što su PQWT serija istraživanja prirodnog električnog polja i detektor curenja iz cevovodne mreže, stvarajući raznovrsnu matricu proizvoda i pružajući diferencirana rešenja za različite scenarije primene. PQI štand: Z1 je svojim odličnim prednostima osvojio naklonost posjetitelja!

slika 2

Novorazvijena fizička sonda PQWT se široko koristi u oblastima izvora podzemnih voda, istraživanja geoloških struktura i prevencije geoloških katastrofa. Može precizno tražiti izvore podzemne vode u područjima s nedostatkom vode i sušnim područjima, a također može otkriti pomicanje geoloških struktura i upozoriti na geološke katastrofe.

Novi bežični detektor curenja cevovoda koji je nezavisno razvio PQWT može automatski analizirati tačku curenja, što je praktično, brzo i veoma precizno, i može se primeniti na unutrašnju, spoljašnju, putnu i cjevovodnu mrežu i druge scenarije.

slika 3

slika 4

G. Shen Yumou, direktor Odeljenja za trgovinu provincije Hunan, posetio je štand PQWT-a i dao punu afirmaciju i snažnu podršku preduzećima iz Hunana koja „izlaze“!

slika 5

Posebna aktivnost u Keniji je na temu "Kina i Afrika se udružuju kako bi stvorili bolju budućnost". Do 9. maja potvrđeno je 212 domaćih i stranih izlagača, među kojima je blizu 30 inostranih preduzeća ostvarilo direktnu saradnju i pristajanje sa PQWT Research Institute, a na licu mesta treba potpisati 11 projekata u iznosu od skoro 40 miliona.

slika 6

Ovo je prvi specijalni događaj Kinesko-afričkog ekonomskog i trgovinskog sajma 2024 "U Afriku", stoga se zajedno radujemo svijetloj budućnosti kinesko-afričke saradnje!

slika 7

Vruće kategorije