Sve kategorije

Početna> Korisnička podrška > Vijesti

Srdačno proslavimo zvanično osnivanje istočnoafričke kancelarije PQWT istraživačkog instituta!

Vrijeme: 2023-07-11 Hits: 190

U cilju aktivnog odgovora na nacionalni poziv, produbljivanja praktične saradnje sa afričkim zemljama, implementacije inicijative „Pojas i put“ i „Osam akcija“ kinesko-afričke saradnje, 1. jula zvanično je osnovana kancelarija PQWT Research Instituta za Istočnu Afriku. , 2023. g. Chen Bo, izvršni direktor PQWT istraživačkog instituta; g. Yang Zhui, generalni direktor Marketing centra; g. Liu Guowei, zamjenik generalnog direktora; i g. Robert, izvršni direktor Africa Drill Mart u istočnoj Africi, prisustvovali su ceremoniji.

slika 1

slika 2

Kancelarija PQWT istraživačkog instituta za istočnu Afriku zasniva se na 10. godišnjici Inicijative "Pojas i put", uz priliku Kinesko-afričkog ekonomskog i trgovinskog sajma i snažnu podršku menadžmenta instituta. Osnovan je u skladu sa reformskim i razvojnim zahtjevima instituta za realizaciju razvoja PQWT-regije istočne Afrike.

slika 3

PQWT ured u istočnoj Africi u Najrobiju, glavnom gradu Kenije.

Kontakt informacije ureda u istočnoj Africi:
Kontakti: g. ROBERT KHISA MULONGO
Tel:+254795519914, +254722213618
E-pošta: corporate@africadrillmart.com, robert@africadrillmart.com
Adresa: fabrička ulica, industrijska zona. Howse & McGeorge centar, poštanski sandučić
52789-00100 Nairobi. Kenija.
Uslužno područje-12 zemalja u istočnoj Africi: Kenija, Tanzanija, Uganda. Ruanda, Burundi
Somalija, Južni Sudan, Demokratska Republika Kongo Etiopija Eritreja Džibuti
Sejšeli.

Osnovan 2006. godine, Hunan PQWT istraživački institut ima tri institucije:

Hunan Puqi Institut za opremu za geološka istraživanja, Hunan Puqi Water Environment Institute Co.Ltd. i Hunan Puqi New Energy Research Institute Co., Ltd. Uglavnom se bavi istraživanjem, proizvodnjom, prodajom i uslugama projekata u oblastima kao što su geofizička istraživanja, smanjenje pritiska u cjevovodima, praćenje geoloških anomalija zgrada i brana, nadzor sigurnosti na cestama u gradovima, detekcija cjevovoda, analiza kvaliteta vode, prevencija i smanjenje katastrofa, rano upozorenje na zemljotrese, pametne vodene poslove, specijalna vozila nove energije i vozila za otkrivanje curenja. Sedamnaest godina institut se uvijek pridržavao razvojnog principa "dijeljenja prednosti nauke i tehnologije i istraživanja čuda tehnologije", implementirao je strategiju upravljanja brendom "razvoj zasnovan na tehnologiji i snaga zasnovana na talentima" i više od 400 patentiranih tehnologija. Preduzeo je više od deset nacionalnih, pokrajinskih i opštinskih ključnih istraživačkih i razvojnih planova i naučnih i tehnoloških projekata i osvojio je mnoge naučne i tehnološke nagrade na pokrajinskom, opštinskom i okružnom nivou.

slika 4

Istraživački institut PQWT se oduvijek pridržavao rasporeda globalne tržišne mreže i uspostavio je relativno potpun globalni sistem marketinga i servisne mreže. Do sada, njegovi proizvodi i usluge pokrivaju više od 180 zemalja i regiona u Aziji, Sjedinjenim Državama, Latinskoj Americi, Bliskom istoku, Evropi i Africi.

Istraživački institut PQWT će uvijek podržavati ispravan koncept razvoja i filozofiju "iskrenosti i ljubaznosti". Uspostavljanjem istočnoafričke kancelarije kao mogućnosti, nastavićemo da promovišemo komunikaciju i saradnju između PQWT-a i istočnoafričkih kupaca, i bolje koristimo Istočnoj Africi razvojnim dostignućima PQWT-a. Zatim ćemo raditi zajedno sa klijentima iz istočne Afrike kako bismo nastavili da promovišemo visokokvalitetan razvoj kinesko-afričke saradnje i izgradimo novu eru kinesko-afričke zajednice sa zajedničkom budućnošću.

Vruće kategorije